Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، حمیدرضا عطارد تهیه کننده درباره سری جدید برنامه «سر سفره خدا» که در یک ویژه برنامه در ابتدای محرم پخش شد و از این به بعد هر جمعه روی آنتن شبکه نهال می رود، گفت: «سر سفره خدا» از ۲۱ مهر هر هفته تا پایان سال روی آنتن می رود و مخاطبان تغییراتی را در این سری از برنامه شاهد خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور شهرام شکیبا به عنوان مجری برنامه به جای حامد مدرس بیان کرد: در این سری، برنامه با شهرام شکیبا به تولید رسید و طبیعتا ابتدا سوال مخاطبان از ما درباره حضور مدرس بود و اینکه چرا او در سری جدید حضور ندارد اما به تدریج مخاطبان ارتباط سریعی با شکیبا گرفتند و اکنون در پیامک ها از حضور وی استقبال می کنند.

تهیه کننده برنامه «سر سفره خدا» ادامه داد: این اولین حضور شهرام شکیبا در برنامه کودک است با این حال وی قرار نیست مجری برنامه کودک باشد اما ما نیاز به مجری ای داشتیم که دایره واژگان وسیعی داشته و همچنین در حوزه کودک هم شناخت و مطالعه داشته باشد و شکیبا هم در این مدت به خوبی توانست موقعیتی را در برنامه شکل دهد که برای مخاطب کودک جالب بود.

وی با اشاره به جزییات سری جدید توضیح داد: هم اکنون لوکیشن برنامه در شهرک غزالی قرار دارد چون ما به دکوری نیاز داشتیم که جا به جا نشود و وسیع باشد. تغییراتی در این فصل از برنامه داریم از جمله اینکه شخصیت های زیادی به کار اضافه می شوند و قرار است بچه ها نیز در برنامه حضور داشته باشند.

برنامه قرار است به جُنگ تخصصی حوزه کودک تبدیل شود

عطارد با اشاره به رویکرد برنامه «سر سفره خدا» تصریح کرد: این برنامه قرار است به جُنگ تخصصی حوزه کودک تبدیل شود و ما تلاش داریم به تدریج قوام خود را پیدا کند. بر این اساس برنامه قرار است محتوا محور باشد و در ایامی مثل محرم و ماه رمضان محتوایی که ارایه می دهد، بیشتر خواهد بود اما کاری صرفا آموزشی نیست.

وی ادامه داد: محمدحسین بخشی زاده سردبیر برنامه اکنون در حال طراحی خط محتوایی آن است و در سیاستگذاری های ما هرآنچه که یک کودک ایرانی در سن ۸ تا ۱۲ سال لازم است بداند، مطرح می شود. این نیاز شامل محتوایی برای شناخت خود، جامعه، اعتقادات و بسیاری از موارد می شود و قرار است در حوزه های مختلف آموزشی، تربیتی، اجتماعی و اعتقادی برنامه داشته باشیم.

عطارد همچنین با اشاره به رویکرد برنامه در توجه به مطالعه و کتابخوانی توضیح داد: از این هفته قرار است شهرام شکیبا و احسان مهدی بازیگر برنامه بخشی هایی از کتاب «شازده کوچولو» را روایت و اجرا کنند. معتقدم این کار آنقدر جذاب خواهد بود که مخاطب کودک علاقه مند می شود، برود و باقی داستان را هم بخواند.

این تهیه کننده در پایان بیان کرد: ما علاوه بر کتابخوانی به مصرف انرژی، آشنایی با اقلیم های ایران و حوزه های مختلف دیگر هم می پردازیم اما طبیعتا همه این کارها به طور تدریجی رخ می دهد. همچنین قرار است با پایان ماه صفر شخصیت ها و تیپ های جدیدی به برنامه اضافه شوند که امیر سهیلی و حسین رفیعی از جمله آنها هستند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان

به گزارش خبرنگار مهر، علی زند وکیلی، مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی در نشست ارائه گزارش و رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال با حضور برخی نمایندگان مجلس گفت: این مؤسسه بازوی پژوهشی و مردمی سازی صندوق بازنشستگی است و از ابتدای سال در جهت شعار سال اقدام کرده است.

وی با اشاره به موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: برای تحقق این موضوع مطالعات بین المللی را بررسی و مدل‌های مردمی سازی را در یک ویژه نامه منتشر کردیم که امروز با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان مختلف و مدیرعامل صندوق ارائه شد.

زند وکیلی گفت: مردمی سازی فرایند پیچیده و مستمر است و باید مدل‌های درستی برای آن در نظر گرفت، همچنین مساله آموزش حائز اهمیت است و این ظرفیت باید باشد که مردم مالکیت صندوق‌ها را داشته باشند.

وی در مورد افزایش سن بازنشستگی بیان داشت: افزایش سن بازنشستگی و نتایج آن را در یک پژوهش مفصل ارائه کردیم.

زند وکیل گفت: تأثیر مردمی سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان است و خود بازنشستگان می‌توانند مثلاً سهم در مالکیت هلدینگ‌ها داشته باشند.

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا خاطرنشان کرد: شناسایی آسیب‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه، طراحی و تدوین مسیر راهبردی و مدیریت پژوهش‌های مورد نیاز صندوق، ایجاد ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشکیل شبکه نخبگانی تدوین نظام پیشنهادات و مدل‌های احیا مولدسازی و مردمی‌سازی از اهداف مأموریت‌های مؤسسه راهبردی بازنشستگی است.

وی گفت: در اقتصادی که از لحاظ سیاسی و تعارض منافع پیچیدگی‌های بسیاری دارد و تحت تأثیر بازیگران زیادی هستند نمی‌توان به راحتی ریل‌گذاری‌های موجود را تغییر داد. استفاده از ابزارهای نوین و فناوری‌های بدی جهت نیل و اهداف با کمترین اصطکاک بسیار ضروری و کارا است.

زند وکیل ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری با توجه به اقتصاد متنوع و ذینفعان مختلفی که در ساختار خود دارد می‌تواند با استفاده از این ابزارسازی‌ها الگوی موفقی برای دیگر بخش‌های اقتصادی کشور جهت تحقق شعار سال و ترقی بخش تولید کشور باشد.

وی گفت: مشارکت دادن مردم در اقتصاد به لحاظ مختصات فرهنگ ایرانی و اسلامی می‌تواند در قالب‌های گوناگونی پیاده شود صندوق بازنشستگی می‌تواند با توجه به تنوع شرکت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهد از هر یک از این ایده‌ها استفاده کند که یکی از این ایده‌ها شرکت‌های تعاونی و تعاونی‌های کارگری است و دیگری بودجه‌های مشارکتی است همچنین سکوها و فناوری‌های دیجیتال و رمز نشان‌سازی دارایی‌ها می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان اینکه اختلاف در مفهوم مردم‌سازی و مشارکت مردمی از نقطه دید و استدلال متفاوت نشأت می‌گیرد، گفت: برخی باور دارند که مردم می‌سازی به معنای اجازه دادن به مردم برای شرکت در تصمیمگیری‌های اجتماعی است یا آن را صرفاً به معنای اختصاصی‌سازی می‌دانند در حالی که دیگران معتقدند مردمی‌سازی فراتر از این معنای سطحی است و باید شامل پیوندهای عمیق و فعال مردم با فرایندهای تصمیم‌سازی و اجرایی باشد.

وی یادآور شد: صندوق بازنشستگی کشوری با بهره‌گیری از ایده کسب و کارهای اجتماعی و پایش مقررات حاکم بر شرکت‌های صندوق می‌تواند الگوی مناسبی برای تحقق صحیح مشارکت مردم برای دیگر بخش‌های کشور باشد.

کد خبر 6097561

دیگر خبرها

  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • کشدارترین حواشی قبل از بازی پرسپولیس و سپاهان بی‌تاثیر بود؛ بدون دست هم می‌توانست بازی کند!
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • پیگیری تمرینات جوانان ایران زیرنظر حسین عبدی
  • مهاجری: بعضی وزرا از حضور در دولت پشیمان هستند/ برخی نقش شاه سلطان حسین را بازی می کنند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • رضا عطاران صدام می‌شود